Powerslim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Wie ben ik als coach?

Mijn naam is Miranda,
Zelf heb ik jarenlang met overgewicht te maken gehad, en weet dus heel goed hoe lastig het is om een stap te zetten naar een gezond gewicht.

Hierdoor is mijn interesse voor voeding en beweging gegroeid. En sinds het volgen van de PowerSlim Academy in 2014 mag ik mij al 6 jaar gecertificeerd PowerSlim voedingscoach noemen.

Uit mijn ervaringen van de afgelopen 6 jaren weet ik dat afvallen onder begeleiding, door het aanpassen van uw voedingspatroon in combinatie met beweging geweldige resultaten kan opleveren.

Door mijn enthousiasme en ervaring wil ik ook graag uw stok achter de deur zijn!

Of je nu 5 kg of 50 kg wilt afvallen, ik ga jou helpen je doel te bereiken. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en ga op weg naar een gezond en slank lichaam. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

Hoe werkt powerslim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. zij gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder mijn langdurige persoonlijke begeleiding.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.

 

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.
1. Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

2. Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

3. Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je als coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim

PowerSlim Producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met erythritol. En ook veel van onze producten zijn glutenvrij en soja-eiwit vrij. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

  • Ruim assortiment met meer dan 120 producten
  • Startpakket met 45 producten en een kookboek
  • Ontbijt, lunch, diner en tussendoor
  • Volop variatie en de beste keus voor uw lichaam.

Lichaamsbeweging

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PowerSlim voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig.

PowerSlimkosten

De kosten zijn natuurlijk belangrijk en inderdaad: substantieel. Maar het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is vooral gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af.

Een intakegesprek van een uur kost normaal 90 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS*

We begrijpen dat je ook graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Gemiddeld besteed je per maaltijd of eetmoment ca. € 2,80. Heb je circa 5 producten per dag nodig dan ben je € 14,00 per dag en tussen de € 80,- en € 100,- per week kwijt in de eerste fase.

Als je direct goed van start wilt gaan, adviseer ik je te starten met het PowerSlim starterspakket. Deze kost € 159,00 en bevat maaltijden voor 1 week, een kookboek, vitaminen en mineralen en een shakebeker.

Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus vanaf trekken.

Wil je weten of PowerSlim iets voor jou is? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak, we bespreken wat je wensen en doelstellingen zijn.

€ 2,80 per eetmoment
€ 10,00 a 15,00 per dag
€ 80,00 a € 100,00 per week
Startpakket € 159,00

Neem contact op!