Spray tan

Direct een egaal bruine huid

Wat is spray tan?

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo’n 20 minuten. Na het vernevelen heeft de huid nog maximaal 6 uur nodig om volledig nag te kleuren. (tijd is afhankelijk hoe bruin je wilt worden)

De werkzame stof in de tannings vloeistof is een natuurlijk product genoemd DHA. Deze wordt gehaald uit suikerbieten of suikerriet. DHA veroorzaakt een reactie met de hoornlaag van de huid waardoor deze bruin kleurt.

Spray Tan aan huis?

Heeft u altijd al een mooi bruin kleurtje willen hebben, maar wilt u de deur er niet voor uit? Of heeft u kinderen en wilt u geen oppas regelen? Dan biedt life beauty en verzorging NU de uitkomst

Wij komen bij u thuis om u te voorzien van een mooie gezonde bruine teint. Dus wij halen letterlijk de zon bij u in huis. 
Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat er een ruimte beschikbaar is van 2 bij 2 plus een stopcontact.

Ziet u dit wel zitten? Maak dan nu alvast je afspraak. ?

Neem contact op!

Spray Tan Party!

Hoe gaat het in z’n werk? 
Een spray tan party kan georganiseerd worden bij u aan huis. Er moeten minimaal 5 en maximaal 10 dames aanwezig zijn die gesprayd willen worden. 
U moet beschikken over ongeveer 2m² ruimte waar de cabine kan staan. Ook is goed licht van groot belang en een stopcontact. 
Jullie worden om de beurt gesprayd, en genieten daarna van een heerlijke bruine kleur!

Wat kost een spray tan party?

Wanneer u een party organiseert krijgt u een full body spray tan helemaal gratis. Uw dames betalen dan slechts een feestelijke prijs van maar liefst € 15,00

Wilt u de gastvrouw zijn van uw eigen Spray Tan Party?

Neem contact op!

Tips: voor- en nabehandeling

Voorbehandeling
Scrub de huid het liefst 24 uur van tevoren om de dode huidcellen te verwijderen. Scheren en waxen kan tot 1 dag voor de behandeling. Hierna geen deodorant, parfum of bodylotion meer gebruiken tot na de behandeling.

Op de dag van de tanning.
Spoel kort van tevoren je lichaam schoon met alleen water. Gebruik geen make-up of dagcreme, draag donkere losse kleding en donker ondergoed of een bikini.

Kort voor de behandeling wordt met je besproken welke kleur je wenst en bij je type past.

Nabehandeling
Vermijd intensief transpireren (sporten) de eerste uren na de behandeling. Wachten met douche tussen de 2 en 6 uur. De bruine kleur die je ziet bij het douchen is alleen overtollige lotion en gaat niet ten koste van je bruine tint. Tijdens het douchen geen spons of washandschoentje gebruiken. Na het douchen deppend afdrogen.

Om de kleur zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk om de huid na het douchen in te smeren met een hydraterende body lotion.

Kosten?

SprayTan aan huis
Full body spray tan €29,50
Benen € 25,00
Gezicht en decolleté € 25,00

SprayTan in de salon
Full body spray tan € 25,00
Benen € 17,50
Gezicht en decolleté € 17,50