Lymfedrainage

Stimuleert de lymfebanen.

Home/Cavitatie/Lymfedrainage

Essentieel voor een gezond, energiek en slank lichaam

De lymfebanen zijn verantwoordelijk voor het zuiveren van het lichaam. Echter door een ongezonde levensstijl en het inademen van onzuivere lucht, zijn de lymfebanen na een tijdje niet meer in staat om al die toxische stoffen te ‘verwerken’. Met alle gevolgen daarvan. Een lymfedrainage stimuleert de lymfebanen zodat ze weer in staat zijn hun ‘werk’ te doen.Kortom: een lymfedrainage voorkomt dat afvalstoffen zich ophopen en daarmee wordt voorkomen dat er klachten ontstaan.

Wanneer ons lymfatisch systeem normaal functioneert speelt ze een uiterst belangrijke rol in ons immuniteitssysteem en het afvoeren van afvalstoffen. Wanneer de lymfecirculatie niet meer goed werkt, zwakt het organisme af en reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Dit uit zich in allerlei gezondheidsproblemen zoals o.a. vroegtijdige veroudering, zware benen, vochtophopingen, futloos, pijnklachten, weerstandsvermindering, en cellulitis.

Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor uw gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand.

Wanneer wordt Lymfedrainage geadviseerd:

  • Bij het vasthouden van vocht bij o.a. enkels, handen, voeten enz
  • Bij slechte verbranding van suikers
  • Cellulite
  • hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze benen

     Lymfedrainage bevordert de celvernieuwing en zorgt dat het afweersysteem wordt versterkt. Tevens zorgt het voor een betere afvoer van afvalstoffen en verhoogt de vetverbranding.

       Interesse?

       Heb je interesse in deze behandeling, neem dan gerust contact met Zo Slank Borne op voor meer informatie!

       Contact opnemen