Ultrasound

Het alternatief voor liposuctie

Home/Cavitatie/Ultrasound

Veilig en pijnloos

Overtollig vet en cellulite, een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen. Gezonde voeding en sport zijn vaak niet genoeg om het vet op de probleemzones zoals buik, heupen en billen voorgoed te laten verdwijnen.

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen.
Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Ultrasound!

Ultrasound ( cavitatie) is een innovatieve methode die via druk en geluidsgolven het harde vet doet smelten en – als het ware – vloeibaar maakt, waarna het via de natuurlijke weg (het lymfesysteem) uit het lichaam wordt verwijderd. Al na een behandeling met de QB Lipo plus ziet men resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang, definitief kwijt.

De voordelen van Cavitatie

  • Na een behandeling al resultaat
  • Voor alle probleem gebieden zoals: buik, billen, heupen enz.
  • Geen pijnlijke operaties, injecties of andere ongemakken
  • Voor iedereen betaalbaar

Welke resultaten mag men verwachten?

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vet ophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling en in sommige gevallen zelfs tot 3 cm omtrek vermindering.