Ik ben Mariska en ben 40 jaar.
Ik woon samen met mijn lieve man en 2 kinderen.
Naast mijn werk in de zorg, ondersteun Miranda als zij mij nodig heeft bij Zo slank.
Ik wil al een tijd lang wat aan mijn gewicht doen, maar door vele smoesjes nooit gestart met afvallen. Ik voel mij al een tijd lang niet lekker in mijn vel. Het beeld dat ik in de spiegel zie word ik niet blij van, ook ben ik veel moe en beweeg veel te weinig. Het gaat soms zo ver dat alles wat ik aan trek mij niet mooi en blij in voel. Dit is absoluut niet wie ik ben, want ik ben altijd vrolijk en heel sociaal ingesteld. Nu heb ik eindelijk de stap gezet om hier eens wat aan te gaan doen.
Ik ben gister bij Miranda geweest om te wegen en daar heb ik een doel gezet om heen te werken. Mijn startpunt is 80 kilo wat veel is als je maar 1.59 qua lengte ben en dat zie je terug op de BMI. Mijn BMI was namelijk 31.6 en dit valt onder zwaar overgewicht. Daar schrok ik dan ook wel een beetje van. Mijn streefgewicht is 60 kilo.
Doordat ik Miranda ondersteun bij Zo slank, wil ik hier ook wat terug doen en kwam ik op het idee om elke week een blog te gaan schrijven, over hoe het gaat, waar ik tegen aan loop, maar ook welke lekkere gerechten ik tegen kom. Ook heb ik gelijk een doel om extra mijn best te doen. Ik ben vandaag 19-1 begonnen met de Power Slim en ben nu al blij dat ik deze stap heb genomen.
Ik wil jullie ook graag uitdagen, want starten met Power Slim is een, maar bewegen is natuurlijk ook belangrijk. Ik ging altijd 2 x per week zwemmen, maar dit kan momenteel niet.
Nu wil jullie uitdagen om met mij mee te doen met het ommetje van de hersenstichting. Dit is een app die je kan downloaden op je telefoon. Deze app stimuleert je om elke dag een ommetje te maken van 20 minuten, de app heeft een beloningssysteem en een ware ranglijst. Zo slank heeft een eigen groep waar je je kan aansluiten, de team code hiervoor is: H9P3G
Doe je mee?