Blog 4 13-2-2021

Toen was er al weer een week voorbij. Het was eigenlijk een hele normale week, ik heb geen bijzondere dingen gekookt, maar mee gegeten met het gezin, dus groente en vlees/ vis. Ook heb ik deze week een avonddienst gedraaid en daar had ik mijn soep mee. Dat is toch makkelijk als je dat al in de vriezer heb.
Zondag had het natuurlijk heel veel gesneeuwd en ben lekker buiten geweest met het gezin. Sneeuwballen gooien en kijken hoe de kids lol hadden in de sneeuw. Zondag middag had ik enorme zin in een kroket en frikandel, nou ik ben wel even gezwicht hiervoor. Het was lekker, maar dit is geen vrij brief voor mij om nog een keer zomaar te zondige. Ook vond mijn lichaam dit niet erg lekker, want gevolg was een zere buik. Hihi tja.
Maandag bij Miranda geweest en ik moet zeggen deze week was een goede week ik ben er weer 1,5 kilo af. Miranda vertelde dat ik ook 2 kilo vet was verloren. Dit geeft wel weer een goede boost de goede richting in. Op naar het volgende weeg moment.