Ja je leest het goed Zo Slank gaat verbouwen.

Na het stoppen met de gezichtsbehandelingen in maart 2021 heb ik besloten om mij helemaal te gaan richten op de PS food & lifestyle.

Nu is natuurlijk de ruimte die ik gebruikte voor de gezichtsbehandeling niet meer in gebruik en wordt bij de PS food & lifestyle alleen maar drukker. Dit heeft mij doen besluiten om de ruimte van de gezichtsbehandelingen bij de ruimte van de PS food & lifestyle erbij aan te trekken om zo nog meer producten op voorraad te kunnen hebben en met mijn klanten de consulten in een gezellige ruimte te kunnen doen die huiselijk aanvoelt.

Helaas houdt deze verbouwing wel in dat je de komende paar weken wat hinder kunt ondervinden. Ik probeer dit natuurlijk zoveel mogelijk te beperken maar helaas zal dit niet altijd gaan lukken. Ik verwacht eind februari de salon geheel klaar te hebben, tenminste er moeten nog deuren tussen de ruimtes maar dat laat nog even op zich wachten maar dat mag de pret niet drukken.

Voor nu nog een paar weken in de verbouwing en daarna hoop ik jullie mogen te ontvangen in mijn vernieuwde salon.