Soms heb je zo’n moment, dan is het klaar en weet je “de knop moet om”.

Zo ook bij mij, het was eind februari 2021, ik zat op de bank en voelde me niet happy in mijn eigen lichaam.

Ik was herstellende van een ongeluk, kon eindelijk weer wat meer bewegen en dacht nu is het moment daar om naast het bewegen ook mijn voedingspatroon aan te passen. Ik had via een bekende vernomen hoe goed het haar beviel bij Miranda en ben wat meer informatie gaan lezen.

De manier van Power Slim sprak mij aan en ik heb dan ook direct een mail naar Miranda gestuurd om een intake te plannen.

Miranda reageerde dezelfde avond nog en drie dagen later, woensdag 3 maart zat ik bij haar voor een intakegesprek. Miranda nam alle tijd en kon het concept en principe goed uitleggen.

Na haar heldere uitleg was ik overtuigd en ben ik 4 maart direct gestart met de introductie box. Bij mij is het dan ook direct volle bak vooruit:)

Je krijgt een grote doos mee met producten voor 7 dagen met daarbij per dag een schema wanneer je wat kunt en mag eten en je eet om de 2,5 uur.

Door deze week met verschillende producten weet je goed wat je lekker vindt en wat niet. Na de 7 dagen bepaal jezelf welke producten je koopt en dus eet.

Ik heb me geen moment hongerig of slap gevoeld en na drie weken zat het in mijn systeem om iedere 2,5 uur iets te eten.

In het begin is het even zoeken en lees je wat meer informatie over wat wel en niet mag aan producten, maar heel snel maak je je dit eigen.

Het makkelijke van Power Slim is dat je niet uren boodschappen hoeft te doen en in de keuken hoeft te staan, waardoor het makkelijk naast een drukke baan en/of gezinsleven te volgen is. Ik maakte naast het eten voor mijn gezin mijn eigen maaltijd klaar, dat ging prima.

Wat voor mij goed werkt is dat je wekelijks naar Miranda gaat, bespreekt wat je moeilijk vindt of nog niet helemaal begrijpt en daarnaast sta je wekelijks op de weegschaal. Hierbij wordt niet alleen naar gewicht gekeken, maar ook naar je vocht, spieren en vet. Het is namelijk van belang dat je vet verbrand en afbreekt en niet je spieren.

Vanaf de eerste week viel ik gemiddeld 1 kilo per week af, stond ook wel eens stil, maar de week daarna was er dan direct wel weer wat af. Dit motiveert en maakt dat je het goed vol kunt houden, het werkt immers en je ziet resultaat!

Na een paar weken voelde ik het aan mijn kleding en na de 10 kg begon ook mijn omgeving het te zien, dat motiveert nog meer.

Totaal ben ik nu 16 kg afgevallen, mijn eerste doel was 10 kg, omdat het zo fijn ging en ik mijn vetpercentage toch nog te hoog vond hebben we het nog verder doorgezet.

Nu zit ik in de stabiliseringsfase en weeg ik mij nog maandelijks bij Miranda om te kijken of ik op gewicht blijf. Hierbij gebruik ik nog een paar PowerSlim producten.

Wat ik zo fijn vind aan PowerSlim is dat je leert je voedingspatroon aan te passen en je bewuster keuzes maakt in wat je wel dan niet eet.

Zelfs tijdens de vakantie zonder PowerSlim producten ging dit vanzelf, overdag opletten, maar wel gewoon voedzaam eten en dan ’s avonds gewoon lekker uit eten en een wijntje nemen, dan blijf je gewoon op gewicht.

Dat geeft het vertrouwen dat je ook op gewicht kunt blijven en het niet een dieet is, maar het aanwennen van een nieuwe wijze van eten.

Ik denk dat iedereen dit kan, als je de knop om kunt zetten dan lukt het je!

Ik hoop dat mijn verhaal motiveert en inspireert, ik gun iedereen een gezond lichaam waarin hij of zij zich prettig voelt.