Blog 5 15-2-2021
Wat een mooie en koude week was het. Prachtige landschappen en blije kinderen. Ik heb afgelopen week 2 avonddiensten gedraaid. Dus dat vergt wel wat voorbereiding voor het eten. 1 avond heb ik lekker een omelet van de powerslim meegehad. Gevuld met spinazie, champignons, rode ui en knoflook. Dit kan ik makkelijk maken en kan zo opgewarmd worden in de magnetron. De andere avonddienst heb ik mijn soep uit de vriezer meegenomen. De rest van de week heb ik gewoon met het gezin mee gegeten, groente en vlees/vis.
En dan komt het weekend en de verleidingen om de hoek kijken. We hebben op zaterdag op zijn tijd lekkere dingen avond, maar hoe vul je dat dan in als je aan het Powerslimmen bent. Nou het vergt even voorbereiding, maar dan heb je ook wat lekkers. Ik heb runderrookvlees met ei gemaakt, rauwe ham met geitenkaas, komkommer met zalm, tomaatjes met komkommer, tomaatjes met basilicum en mozzarella en tortilla van de power slim met Guacumole. Dit zijn allemaal hapjes die ik mag hebben en sommige dingen vinden de kinderen ook nog lekker. De rode paprika was voor de kinderen, want als je aan het power slimmen bent mag je alleen de groente paprika hebben. Zo kon ik toch genieten van lekkere dingen avond zonder te zondigen.
Vandaag weer bij Miranda geweest en ik zeg lekker. Mijn gewicht is nu al weer 75.4 kilo en ik heb vandaag een jurkje aan die ik al 2 jaar niet meer aan durfden. Ik wordt elke week blijer en heb veel meer energie.
Nou vraag ik mij af, hebben jullie misschien nog lekkere tips om te maken? Het maakt niet uit of het nou hapjes zijn of gerechten voor het avondeten. Dan kan ik die eens proberen.
Groetjes van blije dame