Even een weekje de blog over geslagen, maar daar is hij dan weer. Het is de laatste weken goed gegaan. Ik begin wel te merken dat ik soms wel trek heb in andere dingen. De verleidingen zijn dan ook wel groot. Even snel een patatje, want het was een drukke dag. Ik de avond wat lekkers, want dat is zo gezellig. De ene keer is een verleiding te weerstaan makkelijker als de andere keer. Zaterdagen maak ik mij een ei klaar en dingen die ik mag, dus dan vind ik dit minder moeilijk. De zondagen vind ik wel moeilijker. Afgelopen zondag waren we gezellig op visite en zijn spontaan naar de Rutbeek geweest, was super gezellig en 5 km gewandeld. Om half 4 had ik best wel trek, want vergeten te eten tussen de middag, uiteindelijk zijn we beland bij de grote m. ja dan toch een patatje en salade. Kinderen wouden nog graag een ijsje halen in Hengelo, maar die verleiding is lastig maar ik kan mij een schouderklopje geven. ijs dat is toch echt te slecht en had al gezondigd. Al met al toch mij balans kunnen vinden. Ik voel mij er niet slecht onder dat ik heel af  en toe mijn teugels even laat vieren, als je ze daarna maar weer goed aan trekt. Vandaag gaf de weegschaal 74 kilo aan en mijn BMI 29.3. Als ik op 72 kilo sta mag ik naar fase 1b. Dus ik zeg op naar dat doel.