Zie hieronder de blog van Mariska over hoe haar eerste week is verlopen:
Nou dan zit de eerste week er al weer op. Wat mooi om Power Slim producten uit te proberen van het startpakket. Zo weet je gelijk wat je lekker vindt en wat je niet lekker vindt. In het boekje dat in het starterpakket zit, heb je een weekmenu met de recepten al erbij, hierdoor kan je makkelijk wennen. Wat heb ik lekker gegeten. Mijn persoonlijke favoriet was de croissant met verse eiersalade voor de lunch en de Fusilli met knoflookgarnalen. Wat ook makkelijk is dat je de recepten kan aanpassen met groentes die je lekker vindt, er zit in het boekje een goed overzicht waar je uit mag kiezen. Super.
Ik vond mijn eerste week echt makkelijk gaan. Ik heb geen hongergevoel gehad. Ik zat echt vol als ik had gegeten. Ook ben ik elke dag even een rondje gaan wandelen met de app het ommetje, ook al regende het, de paraplu mee en lopen maar. Ik ervaar zelf nu al dat ik meer energie heb en actiever ben.
Maandag ben ik bij Miranda geweest om te wegen en ik ben zeer tevreden mijn eerste week 1,3 kilo afgevallen en mijn vochtgehalte is mooi stabiel gebleven. Aankomende week ga ik wat gerechten uit proberen uit het mooie kookboek, die in het starterspakket zit. Ook op de website van Power Slim staan prachtige recepten van ontbijt tot diner. Ik heb nu al zin om te koken.
Wat is jullie lekkerste recept?
Liefs Mariska